tisdag 1 april 2008

En liten fråga

Har sett att skomärket Ecco tillverkar löparskor. Då undrar man om dessa kan vara något bra. Är det någon som har
provat dessa alt. vet någon som har. Eftersom Ecco gör sköna skor till det andra livet kanske de gör bra löparskor också.
Naturligtvis är det individuellt vad man tycker och vilken löpstil, fot etc man har. Jag slänger ut en liten trevare här och ser om någon vet något.

4 kommentarer:

Benet sa...

Har aldrig provat någon Ecco-löpdoja. Däremot har frun ett par Ecco golfskor och är riktigt nöjd, så visst kan Ecco göra sköna "Sport"-skor. Undras om de har säljer löparskorna i K-stads lilla Ecco-butik. Isåfall skulle du ju lätt kunna kila bort och prova :-)

Mitt tips om du är ute efter nya pjuck är annars att glida in till Magnus på Löplabbet och låta honom ta en titt på dina fötter och din fotisättning för att sedan kunna plocka fram skor som passar dig.

Eller så gör du som min gamla kollega Hz, springer barfota:-)

Karin sa...

Om Ecco-skor kan jag inte uttala mig alls... Har ingen erfarenhet av Ecco i löparformat. Tror dock att Benet har rätt i att du ska gå till Löplabbet eller liknande för hjälp om du vill ha nya skor. De kan sina saker :-)
Och så en liten parentes: Surfade in på din "yrkeshemsida". Vilka makalöst vackra bilder!! Du kan verkligen ditt jobb :-)

Johan Lindvall sa...

Tack Karin, man gör så gott man kan.

Det är väl bäst att få ordentlig hjälp på Löplabbet med nya skor. Jag behöver förvisso inga nya just nu även om det skulle vara kul....;-)

Benet sa...

Man behöver alltid nya skor. Fråga Karin. Och Bureborn, och Masse och alla de andra löparskofetischisterna i bloggosfären :-)